Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu kayık görmek

Rüyada su dolu kayık görmek

Rüyada su dolu kayık görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, zorluklarının kalmayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu kayık gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Rüyada su dolu kayık görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayıkla denizde gezmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizi kayıkla geçmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Rüyada saltanat kayığı görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, kendisi için mal mülk alacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalettir.

Rüyada kendini kayıkta görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, eşlerin boşanacağına yorulur.

Rüyada gölde kayıkla gezmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada kayıkla balık tutmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kayığın battığını görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments