Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su anahtarı görmek

Rüyada su anahtarı görmek

Rüyada su anahtarı görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalettir.

Rüyada su anahtarı gördüyseniz:

  • Size sunulan seçenekler kafanızı karıştırabilir.

Rüyada suya anahtar düşürmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine yorulur.

Rüyada anahtarı suya atmak çalışıyorsa terfi alacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su içinde anahtar görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anahtarı suya düşürmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet eder.

Rüyada suyun içinde anahtar bulmak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, işinden çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada su anahtarı görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yalan söyleyeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde anahtar görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Rüyada anahtarı elinde tutmak geçecek güzel bir ömre, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments