Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su açmak

Rüyada su açmak

Rüyada su açmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada su açmak gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Rüyada su kuyusu açmak şifa bulacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun önünü açmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada su arkı açmak yenileneceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada su vanası açmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çok sevinçli haberler alacağına inanılır.

Rüyada su açmak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada suyun yolunu açmak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok zor dönemlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya yolu açmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada suya yol açmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments