Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sprey sıkmak

Rüyada sprey sıkmak

Rüyada sprey sıkmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, bunun da geleceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sprey sıkmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Rüyada saça sprey sıkmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işarettir.

Rüyada sprey sıkmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sprey boya görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada burun spreyi görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada oda spreyi görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada saç spreyi görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmana silah sıkmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments