Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın kızı görmek

Rüyada ayrıldığın kızı görmek

Rüyada ayrıldığın kızı görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın kızı gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutmanız üretkenliğinizi arttırabilir.

Rüyada ayrıldığı kızı görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine inanılır.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının eşinden ayrıldığını görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, işlerinin tutacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada kızının ayrıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yüksek tahsil yapacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın kızı görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinden ayrılmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, güzelliklerle dolacağına işarettir.

Rüyada ikiye ayrılmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments