Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soyadı değiştirmek

Rüyada soyadı değiştirmek

Rüyada soyadı değiştirmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Rüyada soyadı değiştirmek gördüyseniz:

  • Bir kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir.

Rüyada soyadını değiştirmek maddi olanaklarının artacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soyadının değiştiğini görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, kariyer planının altüst olacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada soyadı değiştiğini görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, amaçlarına nail olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada soyadı değiştirmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kendi soyadını görmek sürekli ağlamaklı olacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada adını soyadını söylemek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi adını soyadını görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, sorunların kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada soyadını yazmak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments