Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi adını soyadını görmek

Rüyada kendi adını soyadını görmek

Rüyada kendi adını soyadını görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kendi adını soyadını gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada kağıda adını soyadını yazmak düşünceli ve dalgın olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adını soyadını söylemek yoluna pek çok engelin çıkacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada adını soyadını yazmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada adını soyadını görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi adını soyadını görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada soyadı görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işarettir.

Rüyada soyadını görmek bir bebek sahibi olacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işarettir.

Rüyada başka birinin soyadını almak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments