Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi soyadını görmek

Rüyada kendi soyadını görmek

Rüyada kendi soyadını görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine işarettir.

Rüyada kendi soyadını gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada birinin soyadını görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına yorulur.

Rüyada soyadını yazmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada adını soyadını söylemek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada soyadını değiştirmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soyadı değiştirmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kendi adını soyadını görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, durgun giden işlerin açılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada soyadı değiştiğini görmek huzurlu günlerin biteceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kağıda adını soyadını yazmak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments