Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür odun görmek

Rüyada kömür odun görmek

Rüyada kömür odun görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada kömür odun gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada odun kömür almak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kömür ve odun görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine inanılır.

Rüyada odun kömürü görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobaya odun kömür atmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada odun kömür görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömür odun görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada odun ve kömür görmek yeni bir hayat kuracağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kömürlerin çalındığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments