Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sonbahar yaprak görmek

Rüyada sonbahar yaprak görmek

Rüyada sonbahar yaprak görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, içinin hafifleyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine delalettir.

Rüyada sonbahar yaprak gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada sonbahar yaprakları süpürmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sonbahar yaprak görmek işinde yükseleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sonbahar görmek eline büyük paralar geçeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sonbahar ağacı görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada sonbahar mevsimini görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, çevre değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sonbaharda kar yağdığını görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yapraklar görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yaprak görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments