Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada somon renk görmek

Rüyada somon renk görmek

Rüyada somon renk görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada somon renk gördüyseniz:

  • O kişilere biraz cesaret verirseniz yeni bir arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada somon renk görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada somon balığı yemek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada somon balığı tutmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada somon balığı görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada somon rengi elbise giymek yanlış kararlar vereceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine inanılır.

Rüyada somon balığı yakalamak şansın kapanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Rüyada somon rengi görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada somon balık yemek insan sevindireceğine, sonunda mutlu olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments