Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada somon balığı yakalamak

Rüyada somon balığı yakalamak

Rüyada somon balığı yakalamak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada somon balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Rüyada somon balığı yakalamak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Rüyada somon balığı yemek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada somon balığı tutmak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada somon balığı görmek geçecek güzel bir ömre, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada somon balık yemek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada somon rengi görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hedeflerine yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada somon rengi elbise giymek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada somon renk görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments