Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada somon balığı tutmak

Rüyada somon balığı tutmak

Rüyada somon balığı tutmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada somon balığı tutmak gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Rüyada somon balığı tutmak özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada somon balık yemek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kazancında artış olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada somon balığı görmek işlerini hafifleteceğine, şifaya kavuşacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Rüyada somon balığı yakalamak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada somon balığı yemek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada somon rengi elbise giymek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada somon renk görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada somon rengi görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kısmetli kapıların açılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments