Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada solmuş maydanoz görmek

Rüyada solmuş maydanoz görmek

Rüyada solmuş maydanoz görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada solmuş maydanoz gördüyseniz:

  • Duygularınızla oynamaya çalışan ya da sizi manipüle eden kişlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada solmuş maydanoz görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, maddi olarak zarar edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada maydanoz ektiğini görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada toprağa maydanoz ekmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine inanılır.

Rüyada maydanoz nane görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının günden güne artacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada bahçeye maydanoz ekmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, kazançlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük maydanoz görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada bir demet maydanoz görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada nane maydanoz ekmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments