Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı kocasını görmek

Rüyada ayrıldığı kocasını görmek

Rüyada ayrıldığı kocasını görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, dertleşerek moral bulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sevilen bir kişi olunacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı kocasını gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Rüyada kocayla ayrılmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada kocanla ayrıldığını görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı kocasını görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kocasıyla ayrıldığını görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın kocayı görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments