Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasından ayrıldığını görmek

Rüyada kocasından ayrıldığını görmek

Rüyada kocasından ayrıldığını görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, giderileceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasından ayrıldığını gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok büyük özgüven kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kocasından ayrılmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı kocasını görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığın kocayı görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasından ayrıldığını görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada kocasıyla ayrılmak verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada kocasıyla ayrıldığını görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Rüyada kocanla ayrıldığını görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments