Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak yıkamak

Rüyada sokak yıkamak

Rüyada sokak yıkamak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokak yıkamak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Rüyada sokak yıkamak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işarettir.

Rüyada sokakları yıkamak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sokağı yıkamak elinize toplu miktarda para geçeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Rüyada sokakta abdest almak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokaklarda yatmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada sokak temizlemek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, işlerinin başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada sokakta ağlamak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sokak çeşmesi görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments