Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak görmek

Rüyada sokak görmek

Rüyada sokak görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada sokak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada sokaklarda gezmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına inanılır.

Rüyada bilmediğin sokaklarda yürümek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sokakta ağlamak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada sokakta yıkanmak kendi işinin sahibi olacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına işarettir.

Rüyada sokakta oyun oynamak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, maddi zararını karşılayacağına inanılır.

Rüyada gece sokakta olduğunu görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada sokak köpekleri görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak gam ve keder çekmeyeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments