Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak çocuğu olmak

Rüyada sokak çocuğu olmak

Rüyada sokak çocuğu olmak yetki sahibi olacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokak çocuğu olmak gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Rüyada sokak çocuğu olmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada sokak çocuğu görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına işarettir.

Rüyada erkek sokak çocuğu görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sokak çocuğuna yardım etmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret eder.

Rüyada gece sokakta dolaşmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada dar sokaklardan geçmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, ulvi kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta para bulmak üzüleceğine, yıpranacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta koşmak verimin ve bereketin geleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments