Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğutucu görmek

Rüyada soğutucu görmek

Rüyada soğutucu görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada soğutucu gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var.

Rüyada makata parmak sokmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kömüre sokmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya ayağını sokmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kazancın katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu denize sokmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kazancın gittikçe artacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize ayak sokmak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada yılan sokmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağı suya sokmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işarettir.

Rüyada suya ayaklarını sokmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments