Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk bir yerde olmak

Rüyada soğuk bir yerde olmak

Rüyada soğuk bir yerde olmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işarettir.

Rüyada soğuk bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada soğuk bir yerde olmak çok günah işleyeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk süt içmek o işten ekmek yiyeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğukta üşümemek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada soğuktan üşümek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk havada yürümek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada elinin soğuk olduğunu görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuktan donmak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Rüyada soğuk kahve görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments