Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk kahve görmek

Rüyada soğuk kahve görmek

Rüyada soğuk kahve görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, ortaklıkların bozulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk kahve gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız çalışmalar daha verimli olabilir.

Rüyada soğuk kahve içmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada soğuk kahve görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada ellerini soğuk görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Rüyada birine soğuk davranmak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk çorba içmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, ona kavuşacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk hava görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk havuz görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğuk el görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments