Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan kusmak

Rüyada soğan kusmak

Rüyada soğan kusmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, canla başla çalışacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada soğan kusmak gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada soğan kusmak kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulur.

Rüyada makarna kusmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada zorlanarak kusmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalettir.

Rüyada yediğin yemeği kusmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kusmak yemek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik kusmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet eder.

Rüyada ağzından kan kusmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak kusmak rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments