Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makarna kusmak

Rüyada makarna kusmak

Rüyada makarna kusmak kendi işinin sahibi olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, işsizin iş bulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada makarna kusmak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada makarna kusmak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüden makarna almak insanlarla iç içe olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru makarna görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu makarna yemek zor zamanlar yaşayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada haşlanmış makarna görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada pakette makarna görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yoğurtlu makarna yemek evinde bereketin eksik olmayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına yorulur.

Rüyada kuru makarna yemek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments