Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrı yatmak

Rüyada ayrı yatmak

Rüyada ayrı yatmak rızkın genişleyeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada ayrı yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada eşinden ayrı yatmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada ayrı yatmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, günahlarının affedileceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada ayrı yataklarda yatmak günden güne kazancının artacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle ayrılık görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni ayrılmış sevgiliyi görmek anne baba duasının alınacağına, yüküne ortak olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada ayrılıp başkasıyla evlenmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada iki ayrı ayakkabı giymek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments