Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra almak

Rüyada sofra almak

Rüyada sofra almak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çok güzel günler göreceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofra almak gördüyseniz:

  • Hızlı para kazanma yöntemleri geliştiren kişiler yanıltıcı olabilir.

Rüyada sofrada olmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada sofra yemek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, bir şeyden zarar görmeye, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofra hazırlandığını görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine işaret eder.

Rüyada sofrada oturmak iş sahibi olacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sofraya davet edilmemek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sofrada karınca görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sofrada çorba görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yemek sofrasına oturmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments