Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra satın almak

Rüyada sofra satın almak

Rüyada sofra satın almak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, insanlarla tartışacağına delalettir.

Rüyada sofra satın almak gördüyseniz:

  • Doğru cevaplar alamıyorsanız, biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Rüyada sofra bezi satın almak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofra satın almak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada sofraya basmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada sofraya oturmamak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sofrada domates görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofradan kalkmak bereketin ve verimin geleceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofrada pilav yemek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer sofrası kurmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments