Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofrada yılan görmek

Rüyada sofrada yılan görmek

Rüyada sofrada yılan görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada sofrada yılan gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygusal başlıklı konuları ya da maddi durumunuzu ilgilendiren konularda her şey lehinize çalışmaya başlıyor.

Rüyada sofrada yılan görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofralar görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir sofrada yemek yemek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işarettir.

Rüyada sofra hazırlandığını görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Rüyada sofrada yemek yediğini görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sofrada oturup yemek yemek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sofrayı devirmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına yorulur.

Rüyada yemekli sofra görmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments