Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrı kalmak

Rüyada ayrı kalmak

Rüyada ayrı kalmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zorlukların kolayca aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrı kalmak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Rüyada sevgiliden ayrı kalmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına yorulur.

Rüyada ayrı kalmak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalettir.

Rüyada eşinden ayrılmayı görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet eder.

Rüyada ayrılıp evlenmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babayı ayrılırken görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Rüyada ayrı eve taşınmak uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, aradaki buzları eriteceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden ayrılık görmek güç ve kudret kazanacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada ayrılmış sevgiliye sarılmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments