Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrı eve taşınmak

Rüyada ayrı eve taşınmak

Rüyada ayrı eve taşınmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, rızkından ve gelirinden olacağına yorulur.

Rüyada ayrı eve taşınmak gördüyseniz:

  • Koşarak yürümek eğiliminizden vazgeçmelisiniz.

Rüyada ayrı eve taşınmak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayrı eve çıkmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başka eve taşındığını görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşyalı eve taşınmak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ev yaptırıp taşınmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada eski taşındığın evi görmek imkânların günden güne azalacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada önceki eve taşınmak alkış alacağına ve itibar göreceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada birinin başka eve taşındığını görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments