Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra taşımak

Rüyada sofra taşımak

Rüyada sofra taşımak işlerinde bir aksama yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, işte de mutlu olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sofra taşımak gördüyseniz:

  • Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sofra taşımak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına alamet eder.

Rüyada sofra yemek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sofrada görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük sofrada yemek yemek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük sofralar görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işaret eder.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada sofrada yemek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zengin sofra görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments