Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sofra kaldırdığını görmek

Rüyada sofra kaldırdığını görmek

Rüyada sofra kaldırdığını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada sofra kaldırdığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Rüyada sofra kaldırdığını görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada sofra kaldırmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofrayı kaldırmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoldan taş kaldırmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına işarettir.

Rüyada ağırlık kaldırmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına delalettir.

Rüyada birini havaya kaldırmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin elinden tutup kaldırmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini namaza kaldırmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, iyileşme göstereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments