Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bereketli sofra görmek

Rüyada bereketli sofra görmek

Rüyada bereketli sofra görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, böylece hayatından memnun olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bunalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bereketli sofra gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada bereketli sofra görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada bereket duasını görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Rüyada bereket fili görmek yıkılacağına, üzüleceğine, bazı konularda önayak olunacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulur.

Rüyada bereket duası görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bereketli toprak görmek kazancının eksilmeyeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine sofra kurmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada sofra bezi çırpmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Rüyada büyük sofra görmek ilişkiye huzurun geleceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments