Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobada kül görmek

Rüyada sobada kül görmek

Rüyada sobada kül görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sobada kül gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Rüyada sobadan kül çıkarmak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada soba ve kül görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sobadan kül temizlemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, şükrederek yaşayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada soba kül görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına delalettir.

Rüyada sobanın külünü temizlemek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet eder.

Rüyada soba külü görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, sıkıntı yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işarettir.

Rüyada sobada kül görmek aradığı aşkı bulacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada sobadan kül almak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments