Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine yalan söylendiğini görmek

Rüyada kendine yalan söylendiğini görmek

Rüyada kendine yalan söylendiğini görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, borçlanılacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine yalan söylendiğini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir veya özel bir kişiyle eski stilde ya da geçmişle bağlantılı romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada size yalan söylendiğini görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yönetici olacağına, dertlerine derman arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine yalan söylendiğini görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada şarkı söylendiğini görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, dedikoduya, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada ilahi söylendiğini görmek ismini herkese duyuracağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada öleceğinin söylendiğini görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada adının söylendiğini duymak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada isminin söylendiğini görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, şifa göreceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işaret eder.

Rüyada şarkı söylendiğini duymak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments