Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yoğurt görmek

Rüyada siyah yoğurt görmek

Rüyada siyah yoğurt görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, hayatının yoluna gireceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah yoğurt gördüyseniz:

  • Düşüncesizce atılan adımlar veya ani hareketler altından kalkılması ya da düzeltilmesi zor hatalara neden olabilir.

Rüyada siyah yoğurt görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurt dağıtmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden yoğurt almak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Rüyada yoğurt kusmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemin hamur yoğurduğunu görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada saça yoğurt görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işarettir.

Rüyada yoğurt istemek çok mutlu bir yuva kurulacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yoğurt ve süt görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments