Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt dağıtmak

Rüyada yoğurt dağıtmak

Rüyada yoğurt dağıtmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, nefsine uyacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada yoğurt dağıtmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada yoğurt dağıtmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, engel teşkil edeceğine, kısmetinizin açılacağına yorulur.

Rüyada yoğurt çorbası yaptığını görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yoğurtlu makarna görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı yoğurt görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Rüyada dökülmüş yoğurt görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, maddi gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ köfte yoğurduğunu görmek mutluluğa ve neşeye, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt mayaladığını görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu patlıcan yemek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments