Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yazma görmek

Rüyada siyah yazma görmek

Rüyada siyah yazma görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada siyah yazma gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Rüyada siyah yazma görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına yazma örtmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oyalı yazma görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yazma görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi yazma takmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli yazma görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazma dağıtmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına alamet eder.

Rüyada mavi yazma görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments