Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz kuzu görmek

Rüyada siyah ve beyaz kuzu görmek

Rüyada siyah ve beyaz kuzu görmek dünya malına kavuşulacağına, hayatının da zorlaşacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz kuzu gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada siyah beyaz kuzu görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz kuzu görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada siyah kuzu görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada küçük beyaz kuzu görmek ayıplı yolara sapacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada beyaz yavru kuzu görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada beyaz kuzu sürüsü görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına yorulur.

Rüyada beyaz kuzular görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kuzu görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments