Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük beyaz kuzu görmek

Rüyada küçük beyaz kuzu görmek

Rüyada küçük beyaz kuzu görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kısmetin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kuzu gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada küçük beyaz kuzu görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada küçük kuzu sevmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Rüyada beyaz koyun kuzu görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada beyaz kuzu görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kuzular görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru kuzu görmek büyük bir işe kavuşacağına, alım gücünün artmasına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kuzu almak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kuzu yavrusu görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments