Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kuzular görmek

Rüyada beyaz kuzular görmek

Rüyada beyaz kuzular görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, mal ve para sahibi olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, işlerin eski haline döneceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kuzular gördüyseniz:

  • Her iki durumda da, ortaya çıkabilecekleri hesaplayarak elinizden gelenin en iyisi yapmalısınız.

Rüyada beyaz kuzu sevmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz kuzu görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük beyaz kuzu görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kuzu beslemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına inanılır.

Rüyada beyaz kuzu kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yavru kuzu görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kuzu yavrusu görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kuzu sürüsü görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments