Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında tırtıl görmek

Rüyada saçında tırtıl görmek

Rüyada saçında tırtıl görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında tırtıl gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada saçında tırtıl görmek varlık içinde yaşayacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada tırtıl kozası görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, aile saadetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tırtıl görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet eder.

Rüyada üzerinde tırtıl görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı tırtıl görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük tırtıl görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırtıl beslemek neşeli bir hayat süreceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada siyah tırtıl görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments