Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sinek görmek

Rüyada siyah sinek görmek

Rüyada siyah sinek görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, imkanlarının artacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah sinek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde bir sosyal aktivitede ya da kalabalık bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada siyah sinek görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine yorulur.

Rüyada büyük siyah sinek görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sinek kuşu görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kara sinek görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada ağzına sinek kaçmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada pembe sinek görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda sinek görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sinek istilasına uğramak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments