Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzına sinek kaçmak

Rüyada ağzına sinek kaçmak

Rüyada ağzına sinek kaçmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sevinç dolu haberler alacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, mal kaybına uğrayacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, özel muamele göreceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Rüyada ağzına sinek kaçmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarttıklarınız ya da ortaya çıkanlar sizi çok fazla heyecanlandırmasa da, elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada ağzına sinek kaçmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada burnuna sinek kaçmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne sinek kaçmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağına sinek kaçmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından sinek çıktığını görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok kötü hissedileceğine inanılır.

Rüyada ağzında sinek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ne yöne gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzına kıl kaçmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayarak kaçmak sadece makamının değil kazancının da artacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments