Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pullu elbise görmek

Rüyada pullu elbise görmek

Rüyada pullu elbise görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, iyiliğe ve güzelliğe, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Rüyada pullu elbise gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz kişileri yatıştırmanız veya huzura kavuşturmanız gerekebilir.

Rüyada kırmızı pullu elbise giymek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, amaçlarına ulaşmaya delalet eder.

Rüyada beyaz pullu elbise giymek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı pullu elbise görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, evlatlarından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada elbise pulu görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada allı pullu elbise görmek bilgiyle donanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah pullu elbise giymek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, rakiplerine yenileceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere tabir olunur.

Rüyada pullu elbise görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sarı pullu elbise giymek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, zor durumların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments