Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah pırlanta görmek

Rüyada siyah pırlanta görmek

Rüyada siyah pırlanta görmek şen kahkahalar atacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, günah ve suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah pırlanta gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada siyah pırlanta görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada pırlanta küpe takmak maddi olarak eksiye düşüleceğine, en yukarılara çıkacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yaklaşan güzel günlere yorulur.

Rüyada dişe pırlanta taktırmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, düzenin bozulacağına işaret eder.

Rüyada pırlanta yüzük kaybetmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlantanın kırıldığını görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Rüyada altın ve pırlanta görmek hoşgörülü biri olunacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı pırlanta görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, yeni planlar yapacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments