Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana dolması yapmak

Rüyada lahana dolması yapmak

Rüyada lahana dolması yapmak kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada lahana dolması yapmak gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada lahana dolması yapmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada lahana dolması sarmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada lahana dolması görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz lahana dolması görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Rüyada lahana dolması yediğini görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, zor zamanların sona ereceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana dolması pişirmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lahana dolması yemek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kara lahana dolması sarmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments