Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kısa yılan görmek

Rüyada siyah kısa yılan görmek

Rüyada siyah kısa yılan görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah kısa yılan gördüyseniz:

  • Bir olay üzerindeki gizliliği arttırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kısa siyah yılan görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada siyah kısa yılan görmek hastaysa şifa bulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve kısa saç görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kısa ve siyah saç görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa siyah elbise giymek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kısa elbise giymek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kısa siyah etek giymek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa siyah etek görmek kazancının da artacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments