Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah hurma yemek

Rüyada siyah hurma yemek

Rüyada siyah hurma yemek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah hurma yemek gördüyseniz:

  • Atacağınız her adımı iyi hesaplayın, tedirginlik hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah hurma yemek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah hurma görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan hurma yemek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Rüyada cennet meyvesi hurma yemek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada bağdat hurması yemek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bir anda atılıma geçeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabede hurma yemek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret eder.

Rüyada taze hurma yemek yeni iş fırsatları yakalayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments