Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının siyah elbise giydiğini görmek

Rüyada kadının siyah elbise giydiğini görmek

Rüyada kadının siyah elbise giydiğini görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kadının siyah elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Rüyada kadının siyah elbise giydiğini görmek böylece hayatından memnun olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah elbise giyen kadın görmek ilerleyemeyeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah elbiseli kadınlar görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah elbiseli kadın görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah tül elbise giymek gelişmelerin olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada siyah taşlı elbise giymek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir siyah elbise giymek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yırtık siyah elbise giymek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments